HOME

 

 

 

 

*** NIEUWS  ***

 

De "R" is in de maand,

dus tijd voor........

Rijles !!! 

  

Voor de eerste 10 leerlingen is er een aantrekkelijk pakket met daarin: 

 

        ♦   Intakeles t.w.v. € 40,00

        ♦   29 lesuren van 60 minuten

        ♦   1 praktijkexamen

        ♦   1 I-theoriepakket t.w.v. € 35,00

        ♦   Vaste instructeur

        ♦   Les in een moderne auto

        ♦   Professionele begeleiding 

 

 

 

Dit pakket kost géén € 1690,00

maar nu € 1495,00 

 

Schrijf je nu alvast in en profiteer!!!

Maar let op, maximaal plaats voor

10 leerlingen!!!

 

Indien je na 29 lesuren nog niet klaar bent voor het examen,

dan kun je losse lessen bijkopen.

Onze lesauto.
Onze lesauto.

Wie is de Friesche Rijschool?

 

De Friesche Rijschool is al meer dan 50 jaar een begrip in Friesland en diverse generaties haalden er hun rijbewijs.

In 2014 heeft Hans Dijkstra De Friesche Rijschool overgenomen en heeft een nieuwe koers ingezet. Er wordt lesgegeven volgens de meest up to date kennis uit de branche, met moderne lesmethoden- en materialen. De instructeurs volgen regelmatig bijscholingen en cursussen, zodat de kwaliteit hoog blijft en de leerlingen optimaal worden voorbereid op het behalen van het rijbewijs. Ook de auto's worden in topcondtie gehouden voor een veilige verkeersdeelname.

 

 

 

 

Hans Dijkstra
Hans Dijkstra

 Wie is Hans Dijkstra?

 

Hans is al geruime tijd rijinstructeur, waarvan eerst in loondienst en sinds 2012 in zijn eigen rijschool, die in 2014 is overgegaan in De Friesche Rijschool. Hij heeft veel ervaring en erkenning op het gebied van coaching, autismebegeleiding en angstbegeleiding, waarvoor hij extra specialisaties heeft behaald. Ook is hij gekwalificeerd als RIS instructeur.

De lessen zijn altijd maatwerk en hebben een persoonlijke benadering. Al tijdens de eerste les zul je je snel op je gemak voelen. Bij Hans bestaan fouten niet, leren wel! Respect, geduld, openheid en veiligheid staan bij hem voorop.

 

Hoe maak ik een goede keuze voor een rijschool? 

 

Bij rijlessen moet je niet alleen de prijs vergelijken. Er zijn meerdere factoren die de prijs bepalen. Daarnaast worden de lessen door de ene rijschool beter gegeven dan door de andere rijschool. Informeer in je vriendenkring en weeg daarin je eigen waarden af.

 

Er zijn rijscholen die enorm met de lesprijs stunten, maar dit betekent niet dat jij als klant aan het eind van je rijopleiding ook goedkoper uit bent. Bij een goede rijschool betaal je meestal een wat hogere lesprijs. Er is meestal meer ruimte voor maatwerk binnen het leertraject. 

 

Als je in een goede rijopleiding investeert, dan bespaar je uiteindelijk op het aantal rijlessen dat je nodig hebt om te slagen en ben je vaak goedkoper uit. Bovendien heb je bij een goede rijschool meer plezier in je opleiding. 

 

 

Kies dus voor een rijschool die bij jou past!